oxlock

Hang & Sluitwerk

Vele tientallen meters magazijnstellingen herbergen de grote sortering hang- en sluitwerk. Scharnieren, sloten en krukken in talloze maten, soorten en uitvoeringen. Voor woningbouwprojecten, particuliere woningbouw en utiliteitsbouw.
In de showroom wordt alles overzichtelijk getoond zodat een goede indruk kan worden verkregen van het visuele effect van het gebruik van bepaalde materialen. Wat de voorkeur ook is: klassiek, neutraal of modern; kunstof of metaal; met of zonder kleur; Hommo Koster heeft het. Problemen met sleutels of sloten kunnen worden opgelost in de eigen sleutel- en slotenwerkplaats.

  1. Bezoek onze showrooms aan de Eendrachtstraat 2 te Coevorden voor een totaaloverzicht: verschillende stylen worden hier gepresenteerd: van een klassiek tot en met het moderne hedendaagse design.

Wij voeren een breed assortiment kluizen en brandkasten. Klik hier voor ons leveringsassortiment.
Hieronder vindt u links naar een aantal van onze fabrikanten.

Abus
Ami
Axa
Bonomi
D-Line
Dorma
Dulimex
Ferraro
Fiam
FSB
Geze
Hautau
Helm
Hewi
Hoppe
Intersteel
Lips
Nemef
Oxloc
Vema
Yale
Zeiss Ikon

 

Assortiment:

Cilinders
Hangsloten
Kluizen
Scharnieren
Sloten
Sluitwerk